Редактор: e-mail: Кадри БНТОпасен подлез във Варна до спирка Ботаническа градина притеснява

...
Редактор: e-mail: Кадри БНТОпасен подлез във Варна до спирка Ботаническа градина притеснява
Коментари Харесай

Жена си счупи крака в опасен подлез във Варна

Редактор: 

e-mail: 

Кадри Българска национална телевизия

Опасен подлез във Варна до спирка Ботаническа градина тормози живеещите в Курортен комплекс " Свети Свети Константин и Елена " и туристи, почиващи там. Подлезът е в окаяно положение и поради това хората пресичат натоварения път Варна Златни пясъци с риск за живота си. 



Марин Маринов живее в региона и всеки ден минава през подлеза. Казва, че той не е ремонтиран от години и от ден на ден се разрушава. От тавана пада мазилка, стъпалата са разрушени, а на тях никнат шубраци и дървета.

Аз ги шетам, тъй като те доста бързо порастват, само че това ми лишава време, а и никой не ми заплаща. Мисълта е, че децата могат да се наранят в огромни тръни на това дърво, и това е доста рисково за живота, съобщи за Българска национална телевизия Марин Маринов.

В подлеза няма рампа за детски колички и хора с увреждания, мъчно е да се употребяват и стълбите, тъй като доста от стъпалата липсват. 

Там се хлъза една нещастна женичка от Русия, туристка, и си счупи крайници. Не идват да да го пометат от отдел " Чистота ", и аз взимам огромната метла и го шетам, добави Марин Маринов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР